Modeli
Meni

Tehnologija

Bogata izbira motorjev

Škoda Superb Combi ponuja učinkovite dizelske in bencinske štirivaljne motorje različnih moči, ki so vedno povezani s samodejnim menjalnikom DSG, s pogonom na sprednji dve ali na vsa štiri kolesa in izpolnjujejo najnovejše emisijske standarde. Na voljo sta dva povsem bencinska motorja, blago hibridna različica, priključnohibridni bencinski motor in dva povsem dizelska motorja.

Tehnologija

Pogon na vsa kolesa

Superb Combi še naprej omogoča izbiro med bencinskim in dizelskim motorjem, pri čemer sta najmočnejši različici obeh vrst motorjev z notranjim zgorevanjem vedno povezani s pogonom na vsa kolesa. Sistem štirikolesnega pogona z elektronsko krmiljeno večploščno sklopko se v milisekundah spopade z najmanjšo spremembo pod kolesi vozila Superb Combi. To izboljša vodljivost in poveča varnost.

Tehnologija

Dinamično uravnavanje podvozja Plus (DCC Plus)

Superb Combi je opremljen z novo generacijo sistema Dynamic Chassis Control Plus (DCC Plus) z možnostjo izbire voznega načina. DCC Plus vozniku omogoča, da prilagodi vožnjo svojim osebnim željam na lestvici možnosti od Sport do Comfort - nastavitev podvozja po izbiri. Nova generacija ponuja hitrejše krmiljenje blažilnikov in širši razpon značilnosti blaženja, kar boste opazili v obliki izboljšane vozne dinamike in udobja.

Tehnologija

Progresivno krmiljenje

Progresivno krmiljenje združuje dinamično upravljanje vozila, tako da vozniku ni treba ves čas premikati rok po volanu, z enostavnim manevriranjem (v mestnem prometu ali pri parkiranju) pri večjem kotu zasuka volana.

Tehnologija

Samodejni menjalnik DSG

Avtomatizirano menjavanje zobnikov je bistvenega pomena za lažje upravljanje. 7-stopenjski samodejni menjalnik DSG z dvojno sklopko je serijsko povezan z vsemi motorji, razen s priključnohibridnim pogonskim sklopom, ki je povezan s 6-stopenjskim DSG-jem. Ključna prednost je možnost gladkega prestavljanja pri bliskoviti hitrosti, pri čemer je treba upoštevati nizko porabo goriva.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran