Modeli
Meni

Pametna tehnologija

Športno podvozje

Radi občasno uživate v hitrejši vožnji? Potem je opcijsko športno podvozje kot nalašč za vas. Dinamično izkušnjo vožnje povečajo 15 milimetrov nižje podvozje, drugačna nastavitev vzmetenja in nižje težišče.

Pametna tehnologija

Paket Rough Road

Če ste avanturist in se radi zapeljete po neurejenih poteh, vam bo paket Rough Road prišel zelo prav. Ima namreč za 15 milimetrov dvignjeno podvozje, zaščito motorja in kritičnih komponent podvozja, kar zagotavlja dodatno zaščito pred mehanskimi poškodbami zaradi stika z neravnimi cestnimi površinami ali kamni.

Pametna tehnologija

Električna prtljažna vrata z virtualnim pedalom

Peta vrata vozila Škoda Superb Combi lahko po želji upravljate s pritiskom na gumb z voznikovega sedeža, s ključem na daljavo ali s pritiskom na gumb na zadnjih vratih. Električna prtljažna vrata pa so opremljena tudi z virtualnim pedalom, dodatno funkcijo za brezstično odpiranje/zapiranje prtljažnih vrat.

Pametna tehnologija

USB-C v vzvratnem ogledalu

Če uporabljate kamero v vozilu za snemanje prometa pred seboj, boste cenili dodatni priključek USB-C ob vzvratnem ogledalu. To pomeni, da boste imeli vir napajanja tik ob kameri in se boste tako lahko izognili dolgim kablom po avtomobilu.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran