Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

ŠKODA OCTAVIA 4X4: LJUBLJENKA SLOVENSKIH SRC VAS PRIPELJE KAMORKOLI

Eden najbolj raznolikih in priljubljenih modelov se vse pogosteje pojavlja opremljen tudi z inteligentnim štirikolesnim pogonom, zaradi katerega je njegova vsestranska uporabnost še večja. OCTAVIA omogoča številne možnosti izbire in kombinacije karoserijskih različic, motorjev, menjalnikov in opreme. Inteligentnen 4x4 pogon z elektronsko nadzorovano večploščno sklopko je na voljo tako v kombinaciji z dizelskim kot z bencinskim motorjem, z ročnim ali s samodejnim menjalnikom z dvojno sklopko. 

Zadnja generacija večploščne sklopke zagotavlja optimalen prenos navora v modelu OCTAVIA 4x4. Štirikolesno gnani modeli uporabljajo večvodilno zadnjo premo z nihajnimi rokami ter s tremi prečnimi vodili po kolesu, hkrati je na vsaki osi še torzijski stabilizator, ki skrbi za odlično vodljivost, obenem pa takšna rešitev zagotavlja, da je model med vožnjo dovolj udoben. Največja dovoljena teža priklopnika za modele s štirikolesnim pogonom znaša 2.000 kg (za model 2.0 TDI).

ŠKODA OCTAVIA SCOUT je na voljo samo s 4x4 pogonom, zahvaljujoč načinu Off-Road pa se na terenu obnese odlično. SCOUT navdušuje s svojim terenskim videzom in številnimi funkcionalnimi elementi. 

OCTAVIA RS je na voljo tudi z 2-litrskim turbodizelskim motorjem (135 kW) v kombinaciji z inteligentnim štirikolesnim pogonom.  Od 0 do 100 km/h doseže 0,3 sekunde hitreje kot različica s prednjim pogonom. Na voljo je kot limuzina in kot Combi. 

STE VI "OBIČAJEN" VOZNIK?

JE OCTAVIA COMBI RS 4X4 "NAVADEN" AVTO?

KAJ SPLOH JE OBIČAJNO?

PREVERITE V VIDEU SPODAJ!