Modeli
Meni

Škoda Superb 4X4

Tudi pri tem modelu z vrha ponudbe vozil Škoda se vse več kupcev odloča za inteligentni štirikolesni pogon, ki omogoča temu prostornemu in funkcionalnemu modelu popoln oprijem na vseh podlagah.

Model Superb je s štirikolesnim pogonom na voljo v obeh karoserijskih različicah, torej tudi kot Superb Combi. Svoj izjemen položaj v modelski paleti znamke Škoda ima Superb tudi zaradi najmočnejšega motorja, saj ima motor 2.0 TSI moč 200 kW, prestavljate ekskluzivno s pomočjo 7-stopenjskega samodejnega DSG menjalnika, štirikolesni pogon pa moč brez napora prenaša na cesto. Zaradi popolnega oprijema ta izjemen model doseže hitrost 100 km/h v impresivnem času 5,8 sekunde! Noben drug model Škoda trenutno ni tak šprinter!

Pomemben adut tega modela je sicer tudi izjemen prtljažnik (625 litrov pri modelu Superb in 660 litrov pri modelu Superb Combi). V kombinaciji z motorjem 2.0 TDI (110 kW) lahko Škoda Superb 4X4 in Škoda Superb Combi vlečeta priklopnik, težak do 2200 kg. 

Ste za športnost? Potem boste izbrali različico Sportline. Ta dinamičen in športno opremljen avto je na voljo tudi s 4x4 pogonom. 

Najhitrejši

Škoda Octavia RS 245 ni najhitrejši avtomobil znamke Škoda, saj jo prekaša Superb 2.0 TSI (200 kW) DSG 4x4. Najvišja hitrost obeh je omejena na 250 km/h, toda Superb doseže hitrost 100 km/h v 5,8 sekunde, kar je hitreje od modela Octavia RS 245, ki za to porabi 6,6 sekunde.

 

Preverite aktualna vozila Škoda Superb 4x4 in Superb Combi 4x4 na povezavah spodaj!