Modeli
Meni

Varnost na prvem mestu

Odsevni varnostni brezrokavnik

Zaradi varnostnih razlogov je uporaba odsevnega brezrokavnika zakonsko obvezna v primeru okvare avtomobila na cesti. Telovnik pa lahko uporabljate tudi pri kateri koli drugi dejavnosti na cesti, ko je vidljivost zmanjšana (kolesarjenje, rolkanje …). Izdelan je iz poliestrske tkanine, šivan v univerzalni velikosti z dvema všitima odsevnima trakoma in Velcro pritrdilnimi elementi.

Varnost na prvem mestu

Opozorilni varnostni trikotnik

Če se vaš avto pokvari ali imate kakršen koli drug razlog, da se ustavite ob cestišču, morate opozorilni trikotnik postaviti na zadostno razdaljo od vozila. Trikotnik iz programa originalne dopolnilne opreme Škoda je opremljen z daljšimi podporniki, ki mu dajejo večjo stabilnost in omogočajo boljši upor vetru. Ko ga ne uporabljate, je zložen v praktičnem plastičnem ohišju.

Varnost na prvem mestu

Varnostni pas za psa

Varnostni pas za psa, ki je del ponudbe originalne dopolnilne opreme Škoda, je nepogrešljiv pripomoček za vsakega voznika, ki pogosto potuje s svojim ljubljenčkom. Pas preprečuje, da bi se pes prosto gibal in motil voznika. Pes je stabiliziran tudi v primeru nenadnega zaviranja ali izogibanja oviri. Pas lahko tudi pritrdite na povodec in ga uporabljate med sprehajanjem ali šolanjem psa.

Varnost na prvem mestu

Vlečna vrv

S to vlečno vrvjo iz programa originalne dopolnilne opreme Škoda vam ni treba skrbeti,ali vam bo avto uspelo vleči vse do cilja. Vrv je izdelana iz kakovostnega materiala in je s svojimi trdnostnimi lastnostmi popolnoma primerna za vleko vašega avtomobila.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran