Modeli
Meni

Avtomobilska joga

OBRNITE SE

Varno parkirajte. Sedite z nogami na tleh. Počasi zasukajte zgornji del telesa na eno stran in se pri tem za oporo oprimite naslona sedeža. Obrnite se toliko, da vam bo to še udobno, tako da boste lahko pogledali skozi zadnje steklo. Zadržite položaj 10 sekund, nato ponovite vajo v drugi smeri.

Avtomobilska joga

VRAT VAM BO HVALEŽEN

Ta vaja je kot nalašč za trenutke, ko stojite na semaforju in čakate zeleno luč. Sedite vzravnano na svojem sedežu in med izdihom sprostite ramena. Nagnite glavo na eno stran, nato z roko sezite navzgor in se primite za glavo na nagnjeni strani ter z rahlim pritiskom raztegnite vrat. Postopno povečajte silo raztezanja, zadržite 10 sekund in ponovite na drugi strani.

Avtomobilska joga

SPROSTITEV NA DOLGI POTI

Med daljšimi vožnjami si privoščite odmor in se sprostite s to preprosto vajo. Postavite se ob avtomobil z obrazom proti njemu, nato pa se nagnite naprej ter položite roke na zgornji rob. Pustite, da vam glava obvisi proti tlom, in počasi stopite toliko nazaj, dokler ne začutite raztezanja v zgornjem delu telesa. Zadržite 10 sekund.

Avtomobilska joga

SKOZI OKNO

Odprite vrata avtomobila in spustite steklo. Z rokami na bokih dvignite eno nogo in postavite gleženj na rob okna. Nogo držite čim bolj ravno, zadržite razteg 10 sekund, nato zamenjajte nogo. To vajo lahko nadgradite tako, da stopalo potisnete nazaj proti telesu.

Avtomobilska joga

MOČ GLASBE

Človeštvo že tisočletja pozna izjemno regenerativno moč glasbe. Glasba je prenos energije z umetnika na poslušalca, ki napolni tako um kot srce. Naj bo poživljajoča glasba sestavni del vaše e-vožnje.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran