Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

IZJEMEN DOSEG

Da bi vas družina iV lahko zanesljivo oskrbela na vseh vaših poteh, je vsak model opremljen z več kot dovolj dosega za svoj namen. Majhen urbani CITIGOe iV, zasnovan za vožnjo po prometnih ulicah mest, ima po WLTP standardu doseg do 260 km. Naš vodilni SUPERB iV s priključnohibridnim pogonom za mestne in daljše vožnje pa ima kombinirani doseg do 930 km.

OKOLJU PRIJAZNO DELOVANJE

Delovanje elektrificiranega vozila ustvarja veliko manjše emisije CO2 in drugih onesnaževal. SUPERB iV s sistemsko močjo 160 kW na primer odda v okolje manj kot 35 g CO2 na kilometer. Še več, povsem električni avtomobili med obratovanjem ne oddajajo emisij - saj nimajo izpušnih plinov.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran