Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

VRHUNSKA POVEZLJIVOST

Vsak model iV je poleg najsodobnejših pogonov opremljen tudi z naprednimi možnostmi povezovanja, s katerimi boste nenehno na tekočem z informacijami. Napredni infotainment sistemi ponujajo spletne storitve ŠKODA Connect za oddaljen dostop do vozila, skupaj z vgrajeno SIM kartico (v modelu SUPERB iV) za internetno povezavo.

ODDALJEN DOSTOP

Modeli iV se ponašajo s spletnimi storitvami, kar omogoča enostavno aktiviranje klimatske naprave, polnjenje baterije ali preverjanje preostalega dosega avtomobila kar na daljavo prek vašega pametnega telefona.

VEDNO “ONLINE”

Vgrajena eSIM kartica (pri modelu SUPERB iV) zagotavlja, da ste vedno "online", in s sistemom ŠKODA Connect ponuja široko paleto spletnih storitev,  da boste udobno in pravočasno prispeli do cilja. Klic v sili, ki se v primeru nesreče sproži samodejno, je tu ključnega pomena.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran