Modeli
Meni

Malo več avtomobila

Kateri koli model znamke Škoda boste izbrali, boste vedno dobili še malo več avtomobila kot kje drugje: neprimerljiva praktičnost naših vozil je ujeta v elegantno obliko, dopolnjujejo pa jo praktične rešitve Simply Clever. Enako filozofijo uporabljamo tudi za naše elektrificirane in električne avtomobile.

Prostorna notranjost

Zahvaljujoč svojstvenemu oblikovanju so električni avtomobili v potniški kabini bolj praktični od tradicionalnih avtomobilov. Ker so deli pogona vedno manjši (in še manj jih je), je kompaktnejši, manjši električni avtomobil enako praktičen kot veliko večja različica z motorjem z notranjim zgorevanjem. Z drugimi besedami - električni avtomobil enake velikosti kot avtomobil z motorjem z notranjim zgorevanjem vam bo nudil veliko več prostora v kabini, hkrati pa bo tišji, manj vsiljiv in čistejši.

Prtljažni prostor brez konkurence

Prostorni prtljažni prostor, kot ga pričakujete od modelov znamke Škoda, ostaja standard tudi za naše elektrificirane modele. Model Superb iV ima 486 litrov, Superb Combi iV pa 510 litrov prostornine prtljažnika, kar bo zadovoljilo potrebe vse družine. Octavia iV ima 450 litrov prostornine prtljažnika, Octavia Combi iV pa 490 litrov. Enyaq iV ima kar 585 litrov prostornine prtljažnika. 

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran