Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

MALO VEČ AVTOMOBILA

Kateri koli model znamke ŠKODA boste izbrali, vedno boste dobili še malo več avtomobila: neprimerljiva praktičnost naših vozil je ujeta v elegantno obliko, dopolnjujejo pa jo praktične rešitve Simply Clever. Enako filozofijo uporabljamo tudi za naše elektrificirane avtomobile.

PROSTORNA NOTRANJOST

Zahvaljujoč svojstvenemu oblikovanju so električni avtomobili v potniški kabini bolj praktični od tradicionalnih avtomobilov. Ker so deli pogona vedno manjši (in še manj jih je), je kompaktnejši, manjši električni avtomobil tako praktičen kot veliko večja različica z motorjem z notranjim zgorevanjem. Z drugimi besedami - električni avtomobil enake velikosti kot avtomobil z motorjem z notranjim zgorevanjem bo ponudil veliko več prostora v kabini, hkrati pa bo tišji, manj vsiljiv in čistejši.

PRTLJAŽNI PROSTOR BREZ KONKURENCE

Prostorni prtljažni prostor, kot ga pričakujete od modelov znamke ŠKODA, ostaja standard tudi za naše elektrificirane modele. Model SUPERB iV omogoča 510 litrov prostornine prtljažnika, kar bo zadovoljilo potrebe vse družine.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran