Modeli
Meni

Škoda Enyaq Coupé L&K: Povezljivost

Vodilni infozabavni sistem v panogi

Škoda Enyaq Coupé L&K je opremljen z infozabavnim sistemom, ki ga dopolnjuje drsnik na dotik. Z drsnikom lahko spremenite glasnost zvoka, povečate in pomanjšate navigacijski zemljevid ali spremenite temperaturo klimatske naprave. SmartLink omogoča uporabo in upravljanje aplikacij za pametne telefone prek osrednjega zaslona. Nabor spletnih storitev Škoda Connect združuje osnovni nabor storitev, ki vključujejo posodobitve programske opreme in nadzor osnovnih funkcionalnosti za električna vozila s pomočjo oddaljenega dostopa.

Škoda Enyaq Coupé L&K: Povezljivost

Škoda Connect

Spletne storitve Škoda Connect ponujajo spletne navigacijske in informacijske storitve, vključno s spletnimi prometnimi informacijami in možnost oddaljenega upravljanja izbranih funkcij vozila s pametnim telefonom.

Oddaljeni dostop vam na primer omogoča, da pred vožnjo vklopite notranje prezračevanje. V vročih poletnih dneh vam bo to prišlo prav, saj se avto ohladi, preden sedete vanj, potem ko je bil parkiran na soncu.

Škoda Enyaq Coupé L&K: Povezljivost

Care Connect: Storitve na daljavo

iV storitve na daljavo vam ponujajo novo možnost nadzora nad avtomobilom prek povezave z vašim pametnim telefonom. Še več, model Enyaq Coupé ima na voljo tudi dodatne specifične storitve, kot je Climate Control za ohlajevanje vozila pred vožnjo ter Remote Charging za nadzor nad polnjenjem na daljavo in prikaz trenutnega statusa polnjenja. 

Škoda Enyaq Coupé L&K: Povezljivost

Naravno glasovno upravljanje

Z glasovno pomočnico Lauro se bo vaš avto držal vsake vaše izgovorjene  besede in izpolnil vse vaše zahteve. Laura, ki razume naravni govor, vam bo pomagala nadzorovati navigacijo, medije, infozabavni sistem, klimatsko napravo in besedilna sporočila, hkrati pa vam bo omogočila, da se bolj osredotočite na vožnjo.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran