Modeli
Meni

Škoda Enyaq Coupé: Notranjost

Nov koncept, enaka kvaliteta

Nova notranja oprema sloni na lastnostih, ki ste jih vajeni. Poleg tega je v avtu še več prostora, ki ga spremlja še več pametnih rešitev. Na primer, armaturna plošča je oblikovana tako, da posnema pokrov motorja z izboklino za Škodin logotip. Na voljo je s podobnim dvignjenim delom, ki podpira vašo roko, ko upravljate zaslon infotainment sistema. Kot običajno je na voljo tudi veliko odlagalnih prostorov za vse potnike.

Škoda Enyaq Coupé: Notranjost

Zelena ni samo vožnja

Povsem novi Enyaq Coupé ni pozoren na naravo le pri svojem delovanju brez emisij, ampak tudi z okolju prijaznimi materiali v notranjosti. Za sedeže Cognac je na primer uporabljeno usnje/umetno usnje, pobarvano z oljčnimi listi, ki so sicer odpadek, ki ga ni mogoče ponovno uporabiti. V notranjosti Lodge so sedeži iz 40 % certificirane naravne volne, preostalih 60 % pa je iz poliestra iz recikliranih plastenk.

Škoda Enyaq Coupé: Notranjost

Pustite domišljiji prosto pot

Ena od prednosti avtomobilov znamke Škoda je nadstandardna notranja prostornost in praktične funkcije Simply Clever, kamor koli pogledate. Enako lahko pričakujete od modela Enyaq Coupé, zaradi česar je to popoln avtomobil za vsak dan. Poglejmo na primer prtljažni prostor: njegova prostornina 570 litrov v osnovni razporeditvi sedežev pomeni, da lahko sprejme vse, kar potrebujete za potovanje. Če zložite zadnje sedeže, dobite polnih 1610 litrov prostornine. Potem so tu še podrobnosti, kot je prilagodljivo dno prtljažnika - s prostorom za shranjevanje polnilnih kablov - in mrežni sistem s kljukicami za pritrditev, zaradi katerih je uporaba prtljažnika veliko bolj praktična. Serijska oprema in nabor dodatne opreme je enostavno tako širok, da lahko res pustite domišljiji prosto pot.

Škoda Enyaq Coupé: Notranjost

Ohranite nadzor, bodite v stiku

13-palčni zaslon infotainment sistema je samo za začetek. Z njim lahko nastavite vse osnovne funkcije avtomobila, kot sta prezračevanje in varnostni pomočniki. Enyaq Coupé ponuja tudi široko paleto možnosti povezovanja, vključno z USB-C priključki, brezžično povezovanje z vašim pametnim telefonom in daljinskim upravljanjem prek storitev Škoda Connect. Sestavni del notranjosti je tudi 5,3-palčni digitalni kokpit, ki je kompakten in prikazuje le najnujnejše informacije. Spremlja ga lahko zaslon z razširjeno resničnostjo (AR), ki si je prislužil pohvale predvsem ljubiteljev tehnologije, koristi pa vsakemu vozniku. Zaradi AR pojekcijskega (head-up) prikaza je vsaka vožnja ne le udobnejša, temveč tudi varnejša.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran