Modeli
Meni

Škoda Enyaq Coupé: Enostavno parkiranje

Inteligentno parkiranje

Nova komponenta sistema Intelligent Park Assist je podsistem Trained Parking, ki se uporablja za samodejno dokončanje parkirnega manevra na parkirnem mestu, ki je v znanem okolju, npr. na domačem parkirišču. Sistem samodejno nadzoruje krmiljenje, zaviranje in smer vožnje (naprej ali nazaj) ob stalnem spremljanju okolice, zaznavanju predmetov in pešcev okoli vozila ter preprečevanju trkov z njimi. Sistem Trained Parking je sposoben parkirati avtomobil na parkirnem mestu v znanem okolju na večji razdalji (do 50 m).

Škoda Enyaq Coupé: Enostavno parkiranje

Manevrirna asistenca

Da bi se izognili situacijam, ko ob opozorilu o razdalji spredaj ali zadaj ne zavirate pravočasno, vključuje model Enyaq Coupé tudi sistem Maneuver Assist, funkcijo, ki samodejno ustavi avto in tako prepreči trčenje.

Škoda Enyaq Coupé: Enostavno parkiranje

Vzvratna kamera

Za zagotavljanje udobja in orientacije med postopkom parkiranja vzvratna kamera uporablja lečo, ki se nahaja na ročaju prtljažnih vrat. Slika kamere se prikazuje na osrednjem zaslonu in nakazuje tudi dinamične vodilne črte glede na širino vozila.

Škoda Enyaq Coupé: Enostavno parkiranje

Sistem Area View

Želite natančno vedeti, kaj se dogaja okoli avtomobila? Sistem Area View na zaslonu infotainment sistema prikazuje več različnih kotov okoli vozila, posnetih s širokokotnimi lečami štirih kamer, nameščenih spredaj in zadaj ter na pokrovih zunanjih ogledal. 360-stopinjski panoramski pogled na vozilo olajša parkiranje ali manevriranje v ozkih ulicah.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran