Modeli
Meni

Škoda Enyaq Coupé: LED luči

LED žarometi

Model Škoda Enyaq Coupé je opremljen s serijsko vgrajenimi LED žarometi z diodami za zasenčene in dolge luči, pozicijsko lučjo in dnevnimi lučmi. Številne prednosti tehnologije LED vključujejo njihovo daljšo življenjsko dobo in dejstvo, da porabljajo manj energije.

Škoda Enyaq Coupé: LED luči

Polni LED matrični žarometi

Žarometi modela Škoda Enyaq Coupé za vse svoje funkcije uporabljajo LED svetila. Številne prednosti tehnologij LED vključujejo njihovo daljšo življenjsko dobo in dejstvo, da porabljajo manj energije. Poleg tega imajo stransko luč in vrhunsko matrično funkcijo. Ena od novosti je funkcija osvetlitve za vse vremenske razmere, ki nadomešča običajne meglenke. Ta način osvetlitve je zasnovan za izboljšanje osvetlitve površine ceste, ko je vidljivost slaba.

Škoda Enyaq Coupé: LED luči

Matrična funkcija

Z uporabo večfunkcijske kamere, ki zazna svetlobne vire iz drugih vozil, matrična funkcija polnih LED žarometov prekrije oziroma maskira porazdelitev svetlobe okoli drugih vozil ali prometnih znakov v realnem času z individualno preklopljivimi LED čipi v vsakem žarometu. Posledica tega je popolnoma osvetljena cesta pred vami in večja varnost.

Škoda Enyaq Coupé: LED luči

Polne LED zadnje luči

Model Škoda Enyaq Coupé je serijsko opremljen s polnimi LED zadnjimi lučmi, saj za vse njihove funkcije uporablja svetilne diode.

Škoda Enyaq Coupé: LED luči

Top full LED zadnje luči

Vrhunske polne LED zadnje luči vključujejo diode za vsako vlogo. Njihova posebnost je privlačen dinamični zadnji smernik. Poleg tega luči prispevajo k animirani funkciji Coming/Leaving Home - ko je avto zaklenjen/odklenjen, sprednje in zadnje luči predvajajo svetlobno animacijo.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran