Modeli
Meni

Škoda Enyaq Coupé: Povezljivost

Vodilni v panogi

Povsem nov model Škoda Enyaq Coupé je opremljen z infotainment sistemom s 13-palčnim zaslonom, ki ga dopolnjuje drsnik na dotik. Drsnik lahko uporabite za spreminjanje glasnosti glasbe, povečavo in pomanjšanje navigacijskega zemljevida ali spreminjanje temperature klimatske naprave. Nekatere funkcije je mogoče upravljati tudi s kretnjami. SmartLink omogoča uporabo in upravljanje aplikacij pametnega telefona prek zaslona infotainment sistema. Bluetooth in dostopna točka Wi-Fi povezujeta avto s telefonom. Infotainment sistem ima standardno tudi DAB, 2 × USB-C in 8 zvočnikov.

Škoda Enyaq Coupé: Povezljivost

Škoda Connect

Škoda Connect združuje niz spletnih storitev, vključno s posodobitvami programske opreme in storitvami, specifičnimi za električna vozila. Storitve Škoda Connect so razdeljene v dva osnovna paketa: Infotainment Online in Care Connect.

Prve pomagajo vozniku z množico uporabnih funkcij, kot so spletne prometne informacije in izbor parkirnega mesta. Storitve Care Connect pa obsegajo proaktivno storitev, ki voznikom pomaga vzdrževati vozilo s funkcijami, kot sta na primer razporejanje servisov in samodejno obveščanje o nesrečah, ter oddaljeni dostop, ki vsebuje veliko uporabnih informacij o vozilu in druge priročne funkcije, ki jih je mogoče uporabiti tudi prek mobilne aplikacije. Funkcije oddaljenega dostopa vključujejo na primer status vozila in položaj parkiranja. Tretja komponenta storitev Care Connect so storitve iV Remote Services.

Škoda Enyaq Coupé: Povezljivost

Storitve iV Remote Services

Model Enyaq Coupé vključuje tudi storitve Škoda Connect, specifične za električne in priključnohibridne avtomobile znamke Škoda.

Z daljinskim polnjenjem lahko preverite stanje napolnjenosti vašega avtomobila ali začnete polniti iz udobja svoje dnevne sobe. Klimatska naprava vam pomaga ogreti ali ohladiti notranjost avtomobila, preden vstopite. Z načrtovalcem odhoda lahko vozilo pravočasno "zbudite", da začne postopek predklimatizacije pred načrtovanim časom odhoda, tako da notranjost doseže voznikovo želeno temperature.

Škoda Enyaq Coupé: Povezljivost

Glasovni nadzor

Z glasovno asistentko Lauro bo vaš avto spremljal vsako vašo besedo in izpolnjeval vaše ukaze. Kratki vnaprej določeni ukazi so preteklost. Zdaj lahko avto namreč upravljate z Lauro, pomočnico, ki razume običajni naravni govor. Laura vam bo pomagala upravljati navigacijo, medije, infotainment sistem, klimatsko napravo in besedilna sporočila, hkrati pa vam bo omogočila, da se boste bolj osredotočili na vožnjo.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran