Modeli
Meni

Enyaq Coupé: Pametna tehnologija

Digitalni aktivni informacijski zaslon

Pri modelu Škoda Enyaq Coupé je instrumentna plošča vgrajena izključno kot digitalni kokpit. To je 5,3-palčni barvni digitalni zaslon, ki ponuja naslednje postavitve: osnovno, navigacijsko, postavitev asistenčnih sistemov in pogled za slovo (končna statistika). Med posameznimi postavitvami lahko preklapljate z gumbom na volanu.

Enyaq Coupé: Pametna tehnologija

Zvočni sistem Canton

Model Škoda Enyaq Coupé je mogoče dopolniti z avdio sistemom z 12 zvočniki in digitalnim izenačevalnikom zvoka. Celoten zvočni sistem je bil razvit v sodelovanju z nemškim podjetjem Canton, ki je specializirano za proizvodnjo zvočnikov in avdio sistemov, in je tako natančno prilagojen notranjosti modela Enyaq Coupé. Izberete lahko več vnaprej določenih zvočnih profilov (Canton, Speech, Rock in Philharmonic). Zvok je mogoče prilagoditi potnikom v avtomobilu (načini All, Front in Driver). Sistem zagotavlja popolno izkušnjo z vašo najljubšo glasbo.

Enyaq Coupé: Pametna tehnologija

Phone Box z brezžičnim polnjenjem

Phone Box je predal za shranjevanje mobilnih telefonov v sredinski konzoli, ki omogoča klice tudi pri šibkem signalu. Phone Box lahko tudi polni pametni telefon z uporabo brezžičnega standarda Qi.

Enyaq Coupé: Pametna tehnologija

2 USB-C priključka in 230 V vtičnica zadaj

Povsem nov model Enyaq Coupé je standardno opremljen z dvema sodobnima osvetljenima sprednjima priključkoma USB-C za prenos podatkov in polnjenje. Dodatna dva USB-C vhoda, skupaj z 230-voltno vtičnico, je mogoče dodati za potnike zadaj.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran