Modeli
Meni

Enyaq Coupé: Prilagodljiv prtljažnik

Prilagodljivo prtljažno dno

Praktično variabilno dno prtljažnika s prostorom za shranjevanje pod dnom vam bo pomagalo ohraniti vaš prtljažni prostor urejen. Ali imate v avtu dodatno opremo, ki bi jo radi vzeli s seboj kamorkoli greste, a jo redko uporabljate? Skladiščni prostor pod dnom je idealna rešitev zanjo.

Enyaq Coupé: Prilagodljiv prtljažnik

Torba za shranjevanje kablov

Torba za shranjevanje je idealna za prenašanje in rokovanje s polnilnim kablom. Torba se popolnoma prilega v vdolbino ob strani prtljažnika, tako da je kabel vedno pri roki, ne da bi zavzel prostor v glavnem delu prtljažnika.

Enyaq Coupé: Prilagodljiv prtljažnik

Tovorni elementi

Prtljažnik modela Škoda Enyaq Coupé v značilnem Škodinem slogu ponuja izjemno praktične funkcije. Predmete je mogoče pritrditi v prtljažnik s pritrdilnimi elementi za tovor (z Velcro trakovi). Samo potisnite škatle ali nakupovalne vrečke, na primer, med prilagodljive pritrdilne elemente in ne bodo več drsele. Pritrdila lahko zložite in shranite ob strani prtljažnika ali pod prilagodljivim dnom prtljažnika.

Enyaq Coupé: Prilagodljiv prtljažnik

Kljuke v prtljažniku

Prilagodljivost in uporabnost prtljažnika modela Enyaq Coupé nadgrajujejo tudi robustne kljuke ob straneh. Zasnovane so za obešanje predmetov ali prtljage, ki bi bi bila sicer nestabilna ali se ne bi prilegala dnu prtljažnika.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran