Modeli
Meni

Enyaq Laurin & Klement

Znamenje odličnosti

Napis Laurin & Klement je poklon našima ustanoviteljema, ki sta živela v skladu z zavezo 'Samo najboljše je dovolj dobro za naše stranke'. Eleganten logotip L&K na bokih spredaj nas vedno znova opominja na to zavezo, ki jo še danes spoštujemo.

Enyaq Laurin & Klement

Podrobnosti naredijo avto

Enyaq Laurin & Klement je takoj prepoznaven zaradi platinasto sivih detajlov na za to različico specifičnih odbijačih, difuzorju in stranskih ogledalih. Kromirani okenski okvirji, strešne sani in okvir maske hladilnika še povečajo elegantnost avtomobila. Poleg tega so stranske letve v isti barvi kot avto.

Enyaq Laurin & Klement

Svetlobni podpis brez primere

Ne bojte se izstopati. Serijsko vgrajeni polni LED-matrični žarometi in vrhunske polne LED zadnje luči v kombinaciji s kristalasto oblikovano mrežo hladilnika, osvetljeno s 131 LED-diodami, zagotavljajo, da se ne boste stopili z množico. Poleg tega bo vsaka vožnja zares nepozabna, in to tudi ponoči. 

 

Enyaq Laurin & Klement

Opazna platišča

Privlačen videz avtomobila še dodatno poudarjajo platišča z ekskluzivnim dizajnom Laurin & Klement. Izbirate lahko med standardnimi 20-palčnimi platišči Asterion ali opcijskimi 21-palčnimi platišči Aquarius. Obe sta  v antracitni barvi.

Enyaq Laurin & Klement

Povabilo v notranjost

Ko odprete vrata, boste opazili logotip dobrodošlice, projiciran na tla, ki vas vabi, da vstopite. Prav tako bo osvetlil morebitne ovire, ki se jim boste tako lahko izognili pri izstopu iz vozila.

Enyaq Laurin & Klement

Razkošje po vašem okusu

Prilagodite notranjost modela Enyaq Laurin & Klement, da bo natančno odražala vašo osebnost. Izbirate lahko med dvema možnostima: L&K Shell, s svetlo bež usnjenim oblazinjenjem, in L&K Black s črnim usnjem. Obe različici imata prezračevane sprednje sedeže z masažno funkcijo, ki sta ekskluzivno na voljo pri modelu Enyaq Laurin & Klement.

Enyaq Laurin & Klement

Popolna povezanost z avtom...

... zahvaljujoč ogrevanemu multifunkcijskemu volanu z logotipom L&K in edinstvenimi detajli v temnem kromu. Stopalke iz nerjavečega jekla vizualno popestrijo prostor pri voznikovih nogah, njihova srebrna barva pa se ujema z drugimi kromiranimi elementi v notranjosti. Opremljene so z gumijastimi vstavki, tako da vaša noga nikoli ne zdrsne z njih.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran