Modeli
Meni

Škoda Enyaq L&K: Enostavno parkiranje

Inteligentni Park Assist s funkcijo učenja

Koristna komponenta inteligentnega sistema Park Assist je funkcija učenja, ki se uporablja za samodejno dokončanje parkirnega manevra v pakirno mesto v znanem okolju, na primer doma. Avtomobil samodejno nadzoruje krmiljenje, zaviranje in smer vožnje (naprej ali nazaj), medtem ko nepretrgano spremlja okolico, zaznava predmete in pešce ter preprečuje trčenje z njimi. S pomočjo funkcije učenja avto parkira na parkirnem mestu v znanem okolju tudi z večje razdalje (do 50 metrov).

Škoda Enyaq L&K: Enostavno parkiranje

Manevrirna asistenca

Da bi se izognili parkirnim situacijam, ko ne zavirate pravočasno ne glede na opozorila o razdalji do ovire spredaj ali zadaj, ima ENYAQ COUPÉ L&K manevrirno asistenco. To je funkcija, ki ustavi avtomobil, da prepreči trčenje.

Škoda Enyaq L&K: Enostavno parkiranje

Kamera za pomoč pri vzvratni vožnji

Za udobje in orientacijo med postopkom parkiranja vzvratna kamera uporablja lečo, ki se nahaja na ročaju prtljažnih vrat. Na zaslonu infozabavnega sistema prikazuje prostor za avtomobilom in dinamične vodilne črte glede na širino vozila.

Škoda Enyaq L&K: Enostavno parkiranje

Sistem Area View

Želite natančno vedeti, kaj se dogaja okoli avtomobila? Sistem Area View na zaslonu infozabavnega sistema prikazuje več različnih kotov okoli vozila, posnetih s širokokotnimi objektivi štirih kamer, nameščenih spredaj in zadaj ter na pokrovih stranskih ogledal. 360-stopinjski panoramski pogled na vozilo olajša parkiranje ali manevriranje v ozkih ulicah.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran