Modeli
Meni

Pametna tehnologija

Digitalni kokpit

Pri Škodi Enyaq Laurin & Klement je instrumentna plošča vedno v obliki digitalnega aktivnega informacijskega zaslona. Gre za barvni digitalni zaslon z diagonalo 5.3", ki vozniku ponuja naslednje poglede: t.i. osnovni pogled, navigacijski, pogled 'asistenčni sistemi' in poslovilni pogled (končna statistika vožnje). Med njimi lahko preklapljajte s pomočjo stikala na volanskem obroču.

Pametna tehnologija

Zvočni sistem Canton

Model Škoda Enyaq Laurin & Klement je mogoče dopolniti z avdio sistemom z 12 zvočniki in digitalnim izenačevalnikom zvoka. Celoten zvočni sistem je bil razvit v sodelovanju z nemškim podjetjem Canton, specializiranim za razvoj in proizvodnjo zvočnikov in avdio sistemov. Sistem je do potankosti prilagojen notranjosti modela Enyaq. Izberete lahko več vnaprej določenih zvočnih profilov (Canton, Speech, Rock in Philharmonic). Zvok je mogoče prilagoditi potnikom v avtomobilu (načini All (vsi), Front (spredaj), Rear (zadaj) in Driver (voznik)). Sistem zagotavlja popolno izkušnjo z vašo najljubšo glasbo.

Pametna tehnologija

Predal Phone Box z brezžičnim polnjenjem

To je prostor v osrednji konzoli, kamor je mogoče varno odložiti mobini telefon, hkrati pa omogoča brezžično polnjenje s pomočjo standarda Qi ter vzpostavitev mobilnega klica tudi takrat, ko je signal slabše kvalitete. 

Pametna tehnologija

2 USB-C priključka in 230 V vtičnica na zadnji strani

Enyaq Laurin & Klement e serijsko opremljen z 2 osvetljenima sprednjima priključkoma USB-C za prenos podatkov in polnjenje. Dodatna 2 USB-C vtiča in 230 V vtičnico je mogoče opcijsko dodati za potnike na zadnjih sedežih, s pomočjo katerih si lahko polnijo svoje mobilne naprave.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran