Modeli
Meni

Praktičen in prostoren prtljažnik

Prilagodljivo dno prtljažnika

Praktično variabilno dno prtljažnika s prostorom za shranjevanje pod dnom vam bo pomagalo ohraniti vaš prtljažni prostor urejen. Ali imate v avtu dodatno opremo, ki bi jo radi vzeli s seboj kamorkoli greste, a jo redko uporabljate? Skladiščni prostor pod prtljažnim dnom je tako idealna rešitev zanje.

Praktičen in prostoren prtljažnik

Električno dvižna prtljažna vrata z navideznim pedalom

Pri električnih prtljažnih vratih lahko prtljažnik odprete in zaprete s pritiskom na gumb ali z uporabo gumba na ključu. Odprete ga lahko tudi prek navideznega pedala, tako da premaknete nogo blizu senzorja pod zadnjim odbijačem, s čimer aktivirate samodejno odpiranje.

Praktičen in prostoren prtljažnik

Pritrdilni tovorni elementi

Prtljažnik Škode Enyaq v tipičnem Škodinem slogu ponuja izjemno praktične funkcije. Predmete je mogoče pritrditi v prtljažniku s pritrdilnimi elementi za tovor. Samo potisnite svoje škatle ali nakupovalne vrečke, na primer, med prilagodljive pritrdilne elemente in tako ne bodo več drsele. Zapirala za tovor lahko zložite in shranite ob strani prtljažnika ali pod spremenljivim dnom prtljažnika.

Praktičen in prostoren prtljažnik

Pritrdilne kljuke v prtljažniku

Prilagodljivost in uporabnost prtljažnika Enyaq poudarjajo tudi robustni pritrdilni kavlji na straneh. Zasnovani so za obešanje predmetov ali prtljage, ki se ne prialgajo prtljažniku, kot na primer nakupovalne vrečke.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran