Modeli
Meni

Škoda Enyaq – izjemno prostoren, visoko kvaliteten

Nov koncept, enaka kvaliteta

Nova zasnova oblikovanja notranjosti se opira na lastnosti, ki ste jih že navajeni. Poleg tega pa je v avtomobilu zdaj še več prostora, ki ga spremljajo še bolj pametne rešitve. Armaturna plošča je na primer oblikovana tako, da posnema pokrov motorja. Na voljo je s podobno dvignjenim odsekom, ki podpira vašo roko med upravljanjem osrednjega zaslona infotainment sistema. Samoumevni za znamko Škoda so tudi številni odlagalni prostori za vse potnike.

Škoda Enyaq – izjemno prostoren, visoko kvaliteten

Zelena vožnja, a ne samo to

Popolnoma nov Enyaq pazi na naravo ne samo med delovanjem brez emisij, temveč tudi z uporabo okolju prijaznih materialov v notranjosti. Pri prevlekah sedežev v barvi konjaka je na primer uporabljeno usnje, ki je barvano z oljčnimi listi. V notranjosti opreme Lodge so sedeži izdelani iz 40 % certificirane naravne volne, preostalih 60 % pa iz poliestra iz recikliranih plastenk.

Škoda Enyaq – izjemno prostoren, visoko kvaliteten

Dobro premišljen prtljažnik

Značilnost avtomobilov znamke Škoda je tudi to, da je njihov prtljažni prostor nad povprečjem v razredu, in to tako glede na velikost kot izdelavo in pametne rešitve. Model Enyaq ostaja zvest tej tradiciji, zato se lahko veselite številnih funkcij, ki vam bodo olajšale življenje.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran