Modeli
Meni

Škoda Enyaq – inteligenten, inovativen, intuitiven

Digitalni kokpit

Eden od elementov novo zasnovane notranjosti je tudi povsem nov digitalni kokpit, ki je kompakten in prikazuje samo najpomembnejše podatke. Enyaq ima tak zaslon v svoji serijski opremi. Nadgrajuje ga lahko projicirni (head-up) zaslon, ki je prav tako prvič pri znamki Škoda opremljen z obogateno resničnostjo.

Škoda Enyaq – inteligenten, inovativen, intuitiven

Ohranite nadzor, ostanite v stiku

Za začetek: od 10- do 13-palčni zaslon infotainment sistema. Z njim lahko nastavite vse osnovne funkcije avtomobila, na primer prezračevanje ali klimatizacijo in varnostne asistenčne sisteme. Model Enyaq ponuja tudi široko paleto možnosti povezovanja, vključno z USB-C vtiči, brezžičnim povezovanjem s pametnim telefonom in daljinskim upravljanjem prek sistema Škoda Connect.

Škoda Enyaq – inteligenten, inovativen, intuitiven

Izjemno prijetna izkušnja

Ste za dvo- ali tri-področno klimatsko napravo, morda celo s toplotno črpalko? Prefinjeno ambientalno osvetlitev z možnostjo nastavitve različnih barv in intenzivnosti za različne dele notranjosti kabine? Sistem Driving Mode Select? Gumb za vklop pomoči pri parkiranju? Seznam možnosti je še veliko daljši ... Enyaq se namreč ponaša z lastnostmi, zaradi katerih bo vaša vsakodnevna vožnja v njem izjemno prijetna izkušnja.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran