Modeli
Meni

Škoda Enyaq – privlačni prihranki

Številne možnosti polnjenja

Infrastruktura za polnjenje elektrificiranih vozil raste iz dneva v dan. Škoda sodeluje tudi pri gradnji mreže ultra hitrih polnilnic IONITY po vsej Evropi, kjer je že danes 350 ultra hitrih polnilnic, do konca leta pa naj bi jih bilo že 400.

Ker pri delovanju modela Enyaq ne prihaja do izpustov škodljivih emisij, pri nakupu številne države, lokalne oblasti in organizacije prispevajo določene subvencije oziroma olajšave. Tudi Slovenija. Več o tem si preberite tukaj. Prav tako je s takšnim avtomobilom dovoljeno vstopiti v mesta, kjer so avtomobili z motorjem z notranjim zgorevanjem sicer prepovedani. Nekatere države ponujajo popuste pri dajatvi na uporabo cest ali jo v celoti opustijo. Obstajajajo tudi mesta, kjer lahko v določenih parkirnih conah brezplačno parkirate.

Škoda Enyaq – privlačni prihranki

Resne možnosti prihrankov

Ker pogon modela Enyaq ne povzroča emisij, številne države, lokalne oblasti in organizacije podpirajo ali vzpodbujajo nakup takega avtomobila. To je tudi vozilo, ki lahko vstopi v mesta, kamor avtomobilom z motorjem z notranjim zgorevanjem ni dovoljeno. Podobno nekatere države ponujajo popuste pri cestnini ali pa se tem (in drugim dajatvam) popolnoma odpovejo. V nekaterih mestih lahko naletite na koncesije za parkiranje v stanovanjskih conah.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran