Modeli
Meni

Škoda Enyaq LED luči

LED žarometi

Škoda Enyaq je serijsko opremljen z LED žarometi, ki vključujejo diode za kratki in dolgi svetlobni snop, pozicijsko luč in dnevne luči. LED tehnologija osvetlitve ima kup prednosti, med drugim tudi daljšo življenjsko dobo svetil, hkrati so ta bolj varčna in s tem manj obremenjujejo baterijski sklop.

Vrhunski matrični žarometi (opcijsko) uporabljajo LED diode za vse svoje funkcije. V primerjavi s standardnimi žarometi so zmogljivejši, poleg tega pa imajo še funkcijo osvetlitve zavoja in vrhunsko funkcijo matričnega osvetljevanja oziroma maskiranja snopa ob nasproti prihajajočih vozilih.

Škoda Enyaq LED luči

LED zadnje luči

Škoda Enyaq je standardno opremljen z zadnjimi LED lučmi, kjer so nameščene LED diode za zavorne in zadnje luči ter meglenke.

Škoda Enyaq LED luči

Polni LED matrični žarometi

Vrhunski žarometi uporabljajo LED diode za vse svoje funkcije. V primerjavi s standardnimi žarometi so zmogljivejši, poleg tega pa imajo še funkcijo osvetlitve zavoja in vrhunsko funkcijo matričnega osvetljevanja oziroma maskiranja snopa ob nasproti prihajajočih vozilih.

Škoda Enyaq LED luči

Polne LED zadnje luči

Polne LED zadnje luči vsebujejo diode za vsako funkcijo. Njihove posebnosti vključujejo zadnjo luč v obeh delih svetilke in privlačen dinamični zadnji smernik. Poleg tega luči prispevajo k animirani funkciji Coming/Leaving Home - ko zaklenete ali odklenete vozilo, sprednje in zadnje luči poskrbijo za zanimivo svetlobno animacijo.

Škoda Enyaq LED luči

Matrična funkcija

Z multifunkcijsko kamero, ki zaznava svetlobne vire nasproti vozečih vozil, matrična funkcija polnih LED žarometov zakrije oziroma maskira svetlobni vir okoli drugih vozil ali prometnih znakov v realnem času s pomočjo individualno nadzorovanih LED svetil v vsakem žarometu. Tako je cestišče vedno popolno osvetljeno, večja pa je tudi varnost.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran