Modeli
Meni

Škoda Enyaq Povezljivost

Infotainment na najvišji ravni v avtomobilski industriji

Novi Škoda Enyaq je opremljen z infotainment sistemom, ki ga dopolnjuje drsnik na dotik. Z njim lahko spreminjate glasnost, povečate ali pomanjšate pogled navigacije ali spremenite nastavljeno temperaturo. SmartLink vam omogoča, da lahko aplikacije na mobilnih telefonih uporabljate in nadzorujete prek zaslona infotainment sistema. Spletni Škoda Connect združuje osnovne spletne storitve, vključno z eCallom (klicem v sili), posodobitvami programske opreme in osnovnimi funkcionalnostmi za električna vozila prek oddaljenega dostopa. 

Škoda Enyaq Povezljivost

Škoda Connect

Spletne storitve Škoda Connect vam prinašajo spletne navigacijske in informativne storitve, vključno s prometnimi informacijami in možnostjo oddaljenega nadzora nad izbranimi funkcijami vozila prek pametnega telefona. Storitev klica v sili eCall je sestavni del sistema Škoda Connect.

Škoda Enyaq Povezljivost

Oddaljen dostop: Klima na daljavo

Oddaljen dostop je ena od lastnosti sistema Škoda Connect. Omogoča vam, da še pred vožnjo vključite prezračevanje. To pride v vročih poletnih dneh še kako prav, saj zniža temperaturo v avtomobilu, še preden vstopite vanj.

Škoda Enyaq Povezljivost

Upravljanje z naravnim glasom

Z glasovno asistentko Lauro vas bo vaš avto ubogal na besedo. Laura razume običajni govorjeni jezik in z njeno pomočjo boste lahko upravljali z infotainment sistemom, klimatsko napravo in tekstovnimi sporočili, pri tem pa ostali osredotočeni na vožnjo.

Škoda Enyaq Povezljivost

Do 4 USB-C priključki

Novi Enyaq je serijsko opremljen z dvema sodobnima osvetljenima USB-C priključkoma spredaj, namenjenima prenosu podatkov in polnjenju prenosnih naprav. Dva dodatna USB-C priključka in 230-voltno vtičnico je mogoče opcijsko dodati še zadaj, da lahko tudi ostali potniki polnijo svoje naprave.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran