Modeli
Meni

Škoda Enyaq Prtljažnik po vaši meri

Peta vrata z virtualnim pedalom

Z opcijskimi električno vodenimi petimi vrati lahko prtljažnik odprete in zaprete s pritiskom na gumb ali z gumbom na ključu. Lahko ga odprete tudi z virtualnim pedalom, tako da nogo premaknete pod zadnjim odbijačem, kjer se nahaja senzor.

Škoda Enyaq Prtljažnik po vaši meri

Samodejno izvlečno prekrivalo prtljažnega prostora

Samodejno izvlečno prekrivalo odlično zakrije vse, kar prevažate v prtljažniku. Njegova ključna prednost pride do izraza, ko želite kaj dati v prtljažnik oziroma iz njega vzeti. Ko se vrata prtljažnika odprejo, se prekrivalo samodejno pomakne nekoliko nazaj.

Škoda Enyaq Prtljažnik po vaši meri

Tovorni elementi

Kot je za znamko Škoda značilno, ima prtljažnik v modelu Škoda Enyaq izjemno praktične lastnosti. Prtljago lahko pritrdite s pritrdilnimi elementi. Med pritrdila preprosto postavite denimo svoje nakupovalne vrečke in nič več ne bodo drsele po prtljažniku. Pritrdila je mogoče zložiti in shraniti ob straneh prtljažnika.

Škoda Enyaq Prtljažnik po vaši meri

Kljuke v prtljažniku

Velika raznolikost in uporabnost prtljažnika je tudi posledica čvrstih kljuk ob straneh. Namenjene so obešanju različnih predmetov in prtljage, ki bi bila sicer nestabilna ali preprosto ne sodi na dno prtljažnika.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran