Modeli
Meni

Fabia Monte Carlo: Atletska notranjost

Nova perspektiva

Za volanom modela Fabia Monte Carlo boste koncept užitka v vožnji doživeli v povsem novi luči. Primite trikraki multifunkcijski športni volan, okrašen z logotipom Monte Carlo, in bodite na tekočem z dogajanjem prek izbirnega prilagodljivega 10,25-palčnega aktivnega informacijskega zaslona s športno grafiko. Karbonski videz in dekorativni elementi v rdeče-kovinski barvi prispevata k dinamičnosti notranjosti. Ambientalna osvetlitev in beli šivi na sedežih, naslonu za roke in obrobah armaturne plošče pa poskrbijo za več elegance.

Fabia Monte Carlo: Atletska notranjost

Športni sedeži

Da bi bila vožnja tega dinamičnega modela popolna, je notranjost opremljena z ustreznimi športnimi sedeži. Robustni, a udobni vas bodo ti športni sedeži, ki se ponašajo z edinstveno zasnovo Monte Carlo in nastavitvijo višine ter bočno podporo, objeli na vsakem ovinku. Preprosto poiščite udoben položaj za sedenje in uživajte v vožnji.

Fabia Monte Carlo: Atletska notranjost

Pedala iz nerjavnega jekla

Pedala iz nerjavnega jekla igrajo pomembno vlogo pri športni notranjosti avtomobila. Optično naredijo prostor okoli voznikovih nog bolj zanimiv, njihova kovinsko srebrna barva pa se ujema z drugimi kromiranimi notranjimi elementi. Opremljena so z gumenimi vložki, tako da vam noga z njih nikoli ne zdrsne.

Fabia Monte Carlo: Atletska notranjost

Ploščice na pragovih za lepši videz in dodatno zaščito

Ko odprete vrata, boste takoj opazili impresivne okrasne letve na pragovih vrat z imenom Fabia. Ščitijo pragove, dodatno izpopolnjujejo notranjost modela Fabia Monte Carlo in hkrati dajejo vedeti, kaj vas čaka v vozilu.

Fabia Monte Carlo: Atletska notranjost

Hudič je vedno v podrobnostih

Podrobnosti, ki morda na prvi pogled niso očitne, vplivajo tudi na to, kako se počutite v avtu in kako uživate v vožnji. Na primer, strešna obloga in obloge stebričkov A, B in C so oblazinjene v črni barvi, kar izjemno prispeva k udobnemu in športnemu občutku v notranjosti. In če vam je všeč občutek odprtega prostora nad glavo ali če vaši sopotniki med nočno vožnjo radi gledajo v zvezdnato nebo, je kot opcija na voljo tudi panoramska streha.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran