Modeli
Meni

Škoda Fabia: Udobje

KESSY

Za odpiranje in zaklepanje avtomobila vam ni treba več držati ključa v roki. Krmilna enota KESSY (sistem za vstop, zagon in izstop brez ključa) prepozna ključ do razdalje 1,5 metra od avtomobila. Vozilo se samodejno odklene, ko potegnete kljuko sprednjih vrat ali prtljažna vrata. Motor zaženete s pritiskom na gumb.

Škoda Fabia: Udobje

Dva USB-C vtiča

Dobre novice! Nič več prepirov glede dostopa do USB priključkov. Fabia jih ima namreč na pretek. Za potnike na zadnjih sedežih sta pripravljena dva priključka USB-C.

Škoda Fabia: Udobje

Panoramsko strešno okno

Velika panoramska streha, ki je na voljo opcijsko, v notranjost vnaša veliko dnevne svetlobe. Večslojno steklo ima plast z nizko prepustnostjo sončnih žarkov, ki zagotavlja, da se del spektra sončnega sevanja v poletnih mesecih odbije in tako prispeva k udobju potnikov. Pozimi odbija toploto, ki jo oddajajo potniki, nazaj v notranjost avtomobila in s tem izboljša toplotno udobje potnikov.

Škoda Fabia: Udobje

Nasloni za roke s prostorom za pijačo

Zadnji zložljivi naslon za roke ne zagotavlja le udobja med vožnjo, ampak vključuje tudi držalo za dve steklenici, kamor lahko potniki na zadnjem sedežu udobno odložijo pijačo.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran