Modeli
Meni

Škoda Fabia: Praktičen in prostoren prtljažnik

Prostor za plašče in jakne

Kam bi odložili svoj plašč, jakno ali dežnik? Polica za plašče pod pokrovom prtljažnika ponuja prostor za takšne kose oblačil, da ostanejo čisti in urejeni.

Škoda Fabia: Praktičen in prostoren prtljažnik

Elementi za pritrditev tovora

Prtljažnik modela Fabia v tipičnem slogu znamke Škoda ponuja tudi izjemno praktične funkcije. Predmete lahko pritrdite s pritrdilnimi elementi. Samo potisnite svoje škatle in nakupovalne vrečke denimo med stranico prtljažnika in pritrdilni element. To jim bo preprečilo drsenje. Pritrdilne elemente za tovor je mogoče zložiti in shraniti v prtljažniku.

Škoda Fabia: Praktičen in prostoren prtljažnik

Kljuke v prtljažniku

Velika variabilnost in uporabnost prtljažnika je takšna tudi zaradi dveh robustnih kavljev na straneh. Zasnovani so za obešanje predmetov ali prtljage, ki bi bili sicer nestabilni ali se ne bi prilegali dnu prtljažnika. Prav vam bodo prišli, ko boste šli po nakupih ali boste naokoli prevažali športno opremo.

Škoda Fabia: Praktičen in prostoren prtljažnik

Sistem pritrdilnih mrež

Zahvaljujoč pametno oblikovanem sistemu mrežic, kavljev in polic v prtljažniku ni treba sklepati kompromisov med okretnostjo in praktičnostjo. Mrežni sistem z varovalnimi kavlji preprečuje premikanje manjših predmetov po prtljažniku.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran