Modeli
Meni

Škoda Fabia Oblikovanje

Lepo in funkcionalno

LED žarometi dajejo popolnoma novemu modelu Fabia osredotočen videz. Skupaj z značilno masko in inventivno oblikovanim motornim pokrovom tako povsem nova Fabia uspešno združuje prefinjeno eleganco in privlačno dinamičnost. Aktivne zaporne lopute za rešetko hladilnika prispevajo k najboljšemu količniku zračnega upora (od 0,28), kar seveda pomeni manj ustavljanj na bencinskem servisu.

Škoda Fabia Oblikovanje

Samozavesten profil

Popolnoma nov in dinamičen videz poudarja navzdol usmerjena spodnja linija oken in, nasprotno, padajoča linija strehe. Tornado linija, ki se razteza vzdolž celotnega boka avtomobila, od žarometov do zadnjih luči, je tipična značilnost modelov Škoda. To so brezčasne podrobnosti, ki potrjujejo, da je lepota v preprostosti.

Škoda Fabia Oblikovanje

Prepoznavna tudi z zadka

V zadnjem delu prevladujejo visoko postavljene, klinasto oblikovane zadnje luči. Njihovi zunanji deli se raztezajo na boke karoserije, tu pa je še značilno izpisano ime Škoda.

Škoda Fabia Oblikovanje

Svet, poln barv

Izrazite svojo osebnost z barvami. Barvna paleta, ki vam je na izbiro, je pripravljena za popolnoma nov model Fabia, t.i. "Color Concept" pa vam omogoča tudi izbiro druge barve za streho in ohišja bočnih ogledal (z izbiro barvne opcije magično črna ali grafitno siva).

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran