Modeli
Meni

Škoda Fabia Prostornost

Prilega se kot rokavica

Veselite se lahko prostorne in dobro opremljene notranjosti, kakovostnih materialov in iznajdljivih Simply Clever rešitev. Pozornost takoj pritegnejo eleganten dvokraki volan, nova instrumentna plošča in infotainment sistem z zaslonom, velikim do 9,2 palca. Med podrobnosti, ki zaslužijo pozornost, sodijo oblika notranjih kljuk na vratih in obloga armaturne plošče, ki se vizualno razteza po celotni širini notranjosti, njeni konci pa vstopajo v okrogle zračne šobe.

Škoda Fabia Prostornost

Prostor za vse

Ne glede na to, ali ste štirje ali vas je pet, se vam ni treba bati. Popolnoma nova Fabia ima dovolj prostora za vse. Zunanji sedeži so bili premišljeno oblikovani za udobno potovanje. Če prevažate otroke na otroških sedežih, bodo pritrdilne točke Isofix in TopTether neprecenljive. Serijsko so na voljo na zadnjih zunanjih sedežih, po želji pa so na voljo tudi za sovoznikov sedež.

Škoda Fabia Prostornost

Za vašo prtljago je poskrbljeno

Popolnoma nova Fabia ostaja v vrhu ponudbe glede praktičnosti in domiselnosti. Prtljažni prostor je povečan na 380 litrov, s čimer je Fabia zadaj pustila vse tekmece. Z zlaganjem naslonjal zadnjih sedežev boste povečali prostornino prtljažnika na celih 1.190 litrov. Pri nalaganju prtljažnika boste cenili njegovo pravilno obliko in številne Simply Clever rešitve, s katerimi bo vaš tovor varno pritrjen.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran