Modeli
Meni

Škoda Fabia Varnost in udobje

Varnost na prvem mestu

Do 9 zračnih blazin, ki zagotavljajo natančno nastavljeno interakcijo s tritočkovnimi samodejnimi varnostnimi pasovi in varnostnimi nasloni za glavo, ščiti voznika in potnike pred poškodbami. Enako pomembna je trdna karoserija avtomobila in širok nabor varnostnih sistemov ter asistenc za voznika. Vse to pomeni, da se boste v popolnoma novem modelu Fabia počutili resnično varno.

Škoda Fabia Varnost in udobje

Videz in pamet

Mnogi bi se zadovoljili z njeno lepoto, a povsem nova Fabia je tudi pametna. Vrhunska instrumentna plošča ima aktivni informacijski zaslon (10,25-palčni zaslon TFT), ki ponuja izbiro med 5 postavitvami in možnostjo prikaza navigacijskega zemljevida. Model Fabia lahko opremite tudi z infotainment sistemom, ki vključuje do 9,2-palčni zaslon na sredini armaturne plošče, ambientalno osvetlitev kabine in zvočni sistem Škoda.

Škoda Fabia Varnost in udobje

Udobna klima

Dvopodročna klimatska naprava Climatronic je prvič na voljo kot dodatna oprema v popolnoma novem modelu Fabia. Ta sistem vam omogoča, da uživate v udobju samodejno vzdrževane temperature v avtomobilu, voznik in sopotnik pa si lahko sama nastavita vsak svojo željeno temperaturo. Senzor vlažnosti zmanjšuje zamegljenost vetrobranskega stekla in izboljšuje klimatsko udobje.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran