Modeli
Meni

Škoda Fabia Travel Assist

Asistenčni sistem Travel Assist

Sistem Travel Assist vključuje več sistemov in funkcij. Ko so med seboj povezani,vam lahko avto močno olajša vožnjo in poveča udobje med potovanjem.

Škoda Fabia Travel Assist

Prilagodljivi tempomat

Prilagodljivi tempomat vzdržuje varno razdaljo od vozila spredaj pri izbrani hitrosti, nadzira motor in sproži zavore, da po potrebi samodejno pospeši ali upočasni. Ta sistem združuje sistem tempomata z radarskim regulatorjem razdalje in je aktiven do 210 km/h. V kombinaciji z navigacijskim sistemom Amundsen in sistemom za prepoznavanje prometnih znakov, postane ACC predvidevalni tempomat.

Škoda Fabia Travel Assist

Prepoznavanje prometnih znakov

Modul za obdelavo slik išče optično prebrane slike znanih prometnih znakov in rezultate primerja z navigacijskimi podatki. Sistem obdeluje znake za omejitev hitrosti, znake za preprečevanje prehitevanja in morebitna dodatna navodila in jih nato prikaže vozniku.

Škoda Fabia Travel Assist

Sistem za preprečevanje nenamernega zapuščanja voznega pasu (Adaptive Lane Assist)

Lane Assist lahko ugotovi, kdaj nenamerno zapeljete z voznega pasu. Izboljšana varianta "Adaptive" pomeni, da želi sistem zadržati avtomobil sredi voznega pasu in tako avtomobilu prepreči vijuganje. Sistem Adaptive Lane Assist deluje skupaj s kamero za prepoznavanje oznak voznega pasu na cesti, vključno z rumenimi črtami med deli na cesti, prometnimi stožci in drugimi obcestnimi ali pasovnimi mejami.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran