Modeli
Meni

Škoda Fabia Povezljivost

Škoda Connect

Spletne storitve Škoda Connect vam zagotavljajo spletne navigacijske in informacijske storitve, vključno s spletnimi prometnimi informacijami, in možnost nadzora izbranih funkcij vozila na daljavo prek aplikacije MyŠkoda.

Škoda Fabia Povezljivost

Phone Box in SmartLink

Phone box je predal za shranjevanje telefona, ki se uporablja tudi za brezžično polnjenje mobilnih telefonov in za ojačanje mobilnega signala. S tem sistemom je mogoče opraviti klic, tudi če je signal šibek. 

SmartLink vam omogoča povezavo med pametnim telefonom in vgrajenim infotanment sistemom prek sistemov Apple CarPlay in Android Auto. Predvajajte glasbo, ukvarjajte se z besedilnimi sporočili in klici ali pa poslušajte svoj najljubši podcast.

Škoda Fabia Povezljivost

Do 5 USB-C vtičev

Popolnoma nova Fabia je serijsko opremljena z dvema sodobnima osvetljenima USB-C vtičema za prenos podatkov in polnjenje. Opcijsko pa je mogoče dodati tri dodatne vtiče USB-C - enega ob vzvratnem ogledalu za polnjenje kamere in dva za zadnje potnike, da napolnijo svoje naprave.

Škoda Fabia Povezljivost

Prepoznavanje naravnega glasu

Z glasovno asistentko Lauro bo vaš avto pazil na vsako vašo besedo in za vas poiskal pravo rešitev. Kratki ukazi so zdaj preteklost. Avto lahko namreč nadzirate z Lauro, asistentko, ki razume običajen govor. Laura vam bo pomagala nadzirati navigacijo, medije, infotainment sistem, klimatsko napravo in besedilna sporočila, hkrati pa vam bo omogočila, da se bolje osredotočite na vožnjo.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran