Modeli
Meni

Škoda Fabia Praktičen in prostoren prtljažnik

Polica za jakne

Kam bi odložili plašč, jakno ali morda dežnik? Polica pod pokrovom prtljažnika ponuja prostor ravno za take stvari, da lahko ostanejo čiste in urejene.

Škoda Fabia Praktičen in prostoren prtljažnik

Elementi za pritrditev tovora

V značilnem slogu znamke Škoda ima prtljažnik modela Fabia izjemno praktične funkcije. Predmete lahko v prtljažniku pritrdite s pritrdilnimi elementi za tovor. Preprosto potisnite škatle in nakupovalne torbe med na primer eno stran prtljažnika in pritrdilni element, in ne bodo več drsele po prtljažniku. Pritrdilni element je mogoče zložiti in shraniti pod dnom prtljažnika.

Škoda Fabia Praktičen in prostoren prtljažnik

Kljukice v prtljažniku

Veliko prilagodljivost in uporabnost prtljažnika modela Fabia so inženirji dosegli tudi z dvema trpežnima kljukama ob straneh. Namenjeni sta obešanju predmetov ali prtljage, ki bi bila sicer nestabilna ali neprimerna za v prtljažnik. Prav vam bodo prišle, ko boste šli po nakupih ali ko boste želeli v torbi prevažati športno opremo.

Škoda Fabia Praktičen in prostoren prtljažnik

Sistem prilagodljivih pritrdnilnih mrež

Zahvaljujoč pametno zasnovanemu sistemu elastičnih mrež, kljukic in polic v prtljažniku, vozniku ni potrebno sklepati kompromisov med okretnostjo in praktičnostjo. Mrežni sistem z varovalnimi kavlji preprečuje premikanje manjših predmetov.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran