Modeli
Meni

Škoda Karoq oblikovanje

Samozavesten sprednji del

Visoko postavljeni žarometi in maska izžarevajo samozavest in ne puščajo dvoma, da gre za nov model Škoda Karoq. Preplet gracioznih linij, dinamičnih oblin in robustnega videza je ustvaril uravnoteženo oblikovano karoserijo.

Škoda Karoq oblikovanje

Izrazit zadek

Na zadnjem delu prevladujeta izpisano ime Škoda ter klinaste zadnje luči v polni LED tehniki, katerih zunanji deli se raztezajo ob straneh karoserije. Visok zadnji odbijač vzbuja spoštovanje ter vsem jasno in glasno nakaže, s kom imajo opravka.

Škoda Karoq oblikovanje

Izjemen pogled

Opcijski matrični LED žarometi ne ponujajo le osvetlitve brez primere, temveč dajejo avtomobilu tudi vrhunski videz. Tudi zadnje luči uporabljajo to napredno tehnologijo LED osvetlitve. Zunanji deli zadnje luči vključujejo izrazito kristalasto strukturo, vidno s strani.

Škoda Karoq oblikovanje

Topla dobrodošlica

Ko odprete vrata, boste opazili logotip dobrodošlice, projiciran na asfalt, ki vas vabi v notranjost, osvetljeno z ambientalno osvetlitvijo v 10 barvah, med katerimi lahko izbirate. Ambientalna osvetlitev se aktivira, ko so vklopljene zunanje luči, in jo enostavno upravljate preko infotainment sistema. Tako lahko spreminjate barve in intenzivnost glede na svoje razpoloženje.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran