Modeli
Meni

Škoda Karoq udobje

Digitalna instrumentna plošča

Popoln pregled nad informacijami zagotavlja digitalna instrumentna plošča, ki lahko prikaže specifikacije vgrajenega računalnika v kombinaciji z drugimi informacijami, kot je na primer navigacija. Izbirate lahko med 5 specializiranimi postavitvami, ki jih upravljate s tipko Pogled na večfunkcijskem volanu.

Škoda Karoq udobje

Tripodročna klimatska naprava

Voznik, sovoznik in potniki zadaj lahko s tripodročno klimatsko napravo Climatronic nastavljajo vsak svojo željeno temperaturo. Tako lahko celotna družina potuje udobno.

Škoda Karoq udobje

Samodejni DSG menjalnik

Samodejno prestavljanje je bistveno za enostavno upravljanje avtomobila. 7-stopenjski samodejni menjalnik DSG z dvojno sklopko je mogoče kombinirati s katerim koli od motorjev v ponudbi (razen bencinskega motorja 1.0 TSI). Ključna prednost je zmožnost gladkega prestavljanja z bliskovito hitrostjo ob ohranjanju nizke porabe goriva.

Škoda Karoq udobje

Dinamični nadzor blažilcev (DCC)

Karoq ima opcijsko dinamično nadzorovane blažilce (DCC) z izbiro načina vožnje. DCC omogoča vozniku, da prilagodi upravljanje vozila oziroma podvozja svojim osebnim željam: Normal, Sport ali Comfort.

Škoda Karoq udobje

Panoramsko strešno okno

Dvodelno panoramsko strešno okno modela Karoq je električno krmiljeno. Za zagotavljanje optimalne notranje klime je izdelano iz zatemnjenega stekla, ki ima zmanjšano svetlobno in toplotno prepustnost. Poleg tega se vetrni ščit lahko podaljša, da zmanjša hrup in neposreden pretok zraka v notranjost, tako da udobje potnikov ne trpi.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran