Modeli
Meni

Škoda Karoq prostornost

Vaš življenjski prostor

V modelu Karoq je dovolj prostora za vas, vašo družino in vašo prtljago, pa tudi za vaše prijatelje, hobije in športne aktivnosti, za vaše delo, potovanja in sprostitev - prostora je skratka dovolj za vas in vse vaše življenje.

Škoda Karoq prostornost

Prostor za vse, kar morate peljati s seboj

Z modelom Karoq ne bo več skrbi, da bi morali karkoli pustiti doma. Prtljažni prostor v osnovni konfiguraciji s petimi sedeži sprejme 521 litrov. Naslonjala zadnjih sedežev je mogoče odstraniti iz prtljažnika in povečati prostornino prtljažnika na 1.630 litrov.

Škoda Karoq prostornost

Številne možnosti

Naše poslanstvo je čim bolj olajšati vaše vsakdanje življenje z modelom Karoq - z opcijskim sistemom VarioFlex za premikanje, zlaganje ali odstranjevanje zadnjih sedežev lahko popolnoma prilagodite notranjost vašim dejanskim prostorskim zahtevam in celo spremenite svoj Karoq v kombi. Prostornina prtljažnika s tem sistemom znaša 588 litrov, pri podrtih zadnjih sedežih pa se poveča na 1.605 litrov (1.810 litrov, če sedeže odstranite).

Škoda Karoq prostornost

Vse se prilega

Sedeži VarioFlex nudijo izjemno prilagodljivost. V trenutku in vedno boste našli najbolj praktično konfiguracijo za vas, zahvaljujoč načinu prilagajanja naklona naslonjala, pomikanju zunanjih sedežev nazaj in naprej, mogoče pa je tudi zložiti vsa naslonjala in sedežne blazine ter celo odstraniti vsakega od sedežev v celoti. Ko je srednji naslon zložen, ga lahko uporabite tudi kot naslon za roke z držalom za skodelico in tablico. Zadnji sredinski sedež je mogoče celo odstraniti, dva zunanja sedeža pa premakniti proti sredini, da lahko potniki uživajo v še večjem prostoru.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran