Modeli
Meni

Škoda Karoq enostavno parkiranje

Pomoč pri parkiranju (Park Assist)

Pomoč pri parkiranju polavtomatsko vodi avto na pravokotna parkirna mesta (glede na smer vožnje) ter na vzporedna mesta in iz njih. Sistem vam pomaga tako, da samodejno izvaja optimalne premike volana, da lahko parkirate znotraj omejevalnih črt. Sami morate le pospeševati in zavirati. Sistem Park Assist lahko zaključi tudi že začeti parkirni manever.

Škoda Karoq enostavno parkiranje

Sistem Park Distance Control z manevrirno asistenco

Nadzor razdalje pri parkiranju opozori voznika na morebitno nevarnost trka z ovirami med parkiranjem. Sistem dobiva podatke iz senzorjev, voznih parametrov in kota volana. Da bi se izognili tistim parkirnim situacijam, ko ne zavirate pravočasno kot odziv na opozorila o razdalji, ima Karoq pomoč pri manevriranju - funkcijo, ki samodejno zavre avto, da prepreči trčenje.

Škoda Karoq enostavno parkiranje

Pomoč pri vožnji prikolice (Trailer Assist)

Sistem Trailer Assist prevzame nadzor, ko počasi vzvratno vozite s prikolico. Vse, kar morate storiti, je, da se odločite, v katero smer boste zapeljali, kdaj boste začeli voziti in kdaj boste ustavili. Preprosto.

Škoda Karoq enostavno parkiranje

Vzvratna kamera

V vzvratni prestavi se vklopi kamera v prtljažnih vratih in slika se prikaže na zaslonu infotainment sistema. Sistem prikazuje prostor za avtomobilom in označuje linijo vožnje glede na širino vozila.

Škoda Karoq enostavno parkiranje

Sistem 360-stopinjskega pogleda (Area View)

Želite natančno vedeti, kaj se dogaja okoli avtomobila? Sistem Area View na vgrajenem monitorju prikazuje več različnih kotov okoli vozila, posnetih s širokokotnimi objektivi kamer, nameščenih spredaj in zadaj ter na ohišjih vzvratnih ogledal.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran