Modeli
Meni

Škoda Karoq LED osvetlitev

LED žarometi

Karoq je opremljen s standardno vgrajenimi LED žarometi, ki vključujejo diode za kratke in dolge luči, pozicijske luči, smernike in dnevne luči. Številne prednosti LED tehnologije vključujejo daljšo življenjsko dobo in dejstvo, da porabljajo manj električne energije.

Škoda Karoq LED osvetlitev

Polni LED matrični žarometi

Vrhunski žarometi uporabljajo LED svetila za vse svoje funkcije. V primerjavi s standardnimi žarometi so močnejši, poleg tega pa vključujejo vrhunsko matrično funkcijo. Ena od novosti je funkcija osvetlitve za vse vremenske razmere, ki nadomešča običajne meglenke. Ta način osvetlitve je zasnovan za izboljšanje osvetlitve cestne površine pri slabi vidljivosti.

Škoda Karoq LED osvetlitev

Matrična funkcija

Z uporabo večnamenske kamere, ki zazna svetlobne vire nasproti vozečih vozil, funkcija polnih LED matričnih žarometov v realnem času prikrije porazdelitev svetlobe okoli drugih vozil ali prometnih znakov z individualno preklopnimi LED čipi v vsakem žarometu. Zaradi te sposobnosti je cesta odlično osvetljena, hkrati pa vožnja bolj varna tudi za druge udeležence.

Škoda Karoq LED osvetlitev

Polne LED zadnje luči

Prenovljene žaromete dopolnjujejo še najboljše polne zadnje LED luči, ki vključujejo svetleče diode za vsako osvetlitveno funkcijo. Napredne polne LED zadnje luči ponujajo tudi privlačne dinamične zadnje smernike in animirano funkcijo Coming/Leaving Home.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran