Modeli
Meni

Škoda Karoq pameten prtljažnik

Prilagodljivo dno prtljažnika

Nastavljivo dno prtljažnika vam omogoča, da prtljažnik razdelite v dva različna prostora. Preprosto izvlecite nakladalno dno, da ga spravite v spodnji položaj. Sistem zagotavlja priročen prostor za shranjevanje.

Škoda Karoq pameten prtljažnik

Pritrdilni prtljažni elementi

Prtljažnik Škoda Karoq v tipičnem slogu znamke Škoda ponuja tudi izjemno praktične funkcije. Predmete je mogoče pritrditi v prtljažnik s pomočjo tovornih pritrdilnih elementov. Škatle in nakupovalne vrečke, na primer, le potisnite med pritrdilne elemente in ne bodo več drseli naokoli. Pritrdilne elemente za tovor je mogoče zložiti in shraniti pod dno prtljažnika.

Škoda Karoq pameten prtljažnik

Obojestranska podloga prtljažnika

Na eni strani je praktična in enostavno pralna površina, na drugi pa elegantna tekstilna preproga. Podlogo lahko preprosto obrnete, da zagotovite površino, ki je primerna za vaše trenutne potrebe.

Škoda Karoq pameten prtljažnik

Sistem mrež

Zahvaljujoč pametno oblikovanemu sistemu mrežic, kljukic in polic v prtljažniku vam ni treba sklepati kompromisov med okretnostjo avtomobila in praktičnostjo. Sistem mrežic z varovalnimi kljukicami preprečuje premikanje manjših predmetov po prtljažniku.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran