Modeli
Meni

Oblikovanje, ki izžareva moč in eleganco

Ob takoj prepoznavnem videzu Octavie Sportline vam bo zaigralo srce. Najbolj opazni elementi avtomobila so kovinsko črna obroba rešetke hladilnika, odbijač s kovinsko črnim spojlerjem, novo oblikovana oznaka Sportline na sprednjih blatnikih, kovinsko črni pokrovi stranskih ogledal in črn okenski okvir in strešne sani. Zdaj vas v vzvratnem ogledalu ne bo nihče spregledal.

Izpopolnjena do zadnje podrobnosti

Tudi zadnji del vozila navdušuje z značilnimi elementi za modele Sportline, kot so črn logotip in napisi na prtljažnih vratih, ter odbijač, značilen za Sportline, s kovinsko črnim difuzorjem in kovinsko črnim spojlerjem na pokrovu prtljažnika. Octavia Combi Sportline ima tudi ekskluzivno oblikovana platišča s premerom do 19 palcev.

Obdajte se z najsodobnejšo tehnologijo

Ena od posebnosti Octavie Combi Sportline je trikraki večfunkcijski športni volan z oznako Sportline. Vse ključne informacije so vedno na dosegu roke, saj je na voljo serijska 10-palčna digitalna instrumentna plošča z več postavitvami. Opcijska funkcija je projicirni zaslon, ki na vetrobransko steklo projicira vašo trenutno hitrost, navigacijska navodila in druge informacije. Pika na i je opcijski infozabavni sistem Navigation s 13-palčnim zaslonom, s katerim se resnično povežete z avtomobilom.

Osvežujoča notranjost

Posebnost Octavie Combi Sportline je tudi ekskluzivna zasnova notranjosti, v kateri prevladujejo športni sedeži z integriranimi nasloni za glavo, športni pokrovi pedalov iz nerjavnega jekla, črne okrasne ploščice na pragovih, obroba v karbonskem videzu in črna dekoracija na vratnih oblogah. Poleg tega je športno vzdušje v notranjosti enostavno prilagoditi svojim željam, saj je na voljo ambientalna osvetlitev LED.

Sedite na sedežih, ki vas podpirajo

Robustni, a udobni športni sedeži Octavie Combi Sportline s fiksnimi nasloni za glavo so oblazinjeni s sivo reciklirano tkanino in umetnim usnjem. Te sedeže boste še kako cenili na poti domov po napornem delovnem dnevu ali med živahno vožnjo za vikend.

Bogata izbira motorjev

Škoda Octavia Sportline ponuja učinkovite dizelske in bencinske štirivaljne motorje, ki so na voljo z več različnimi močmi, združeni pa so s samodejnim DSG menjalnikom ali ročnim menjalnikom, pogonom na sprednji kolesni par ali s štirikolesnim pogonom in izpolnjujejo najnovejše emisijske standarde. Na voljo sta dva povsem bencinska motorja, ena blago hibridna različica in dva povsem dizelska motorja.

Veselje v vsakem zavoju

Škodini inženirji so se zelo potrudili, da bo Octavia Combi Sportline tudi pri vožnji skozi ovinke enako zabavna, kot je videti. Posebno športno podvozje ima togo vzmetenje s krajšimi vzmetmi, posebnimi športnimi blažilniki in 15 milimetrov nižjo vozno višino.

Progresivno krmiljenje

Octavia Combi Sportline je opremljena s progresivnim krmiljenjem, ki zagotavlja boljšo vodljivost in okretnost v ovinkih. Progresivno krmiljenje spreminja razmerje glede na to, koliko je volan zasukan, tako da vam ni treba nenehno premikati rok po volanu. To olajša manevriranje na vijugastih cestah, v mestnem prometu ali pri parkiranju.

Samodejni menjalnik DSG

Octavia Sportline je lahko opremljena s 7-stopenjskim samodejnim menjalnikom DSG. S standardnega gladkega prestavljanja lahko prestavite na način S (Sport), ki bo iz vaše Octavie Combi Sportline izvabil največ.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran