Modeli
Meni

Simply Clever

Strgalo za led z merilnikom globine profila pnevmatik

Odlična Simply Clever rešitev, ki je še kako priročna, ko spustijo temperature. Zdaj vam ni treba brskati po avtomobilu in iskati strgala ali se zateči h kreditni kartici. Strgalo za led na pokrovu za gorivo, ki je zdaj izdelano iz reciklirane plastike, bo pripravljeno čakalo na trenutek, ko ga boste potrebovali. V obeh spodnjih vogalih strgala sta vgrajena merilnika globine profila pnevmatik s črtami, ki so med seboj oddaljene 2 mm. Tako lahko enostavno preverite stanje pnevmatike in pravočasno ugotovite, kdaj ne ustreza več zakonskim predpisom.

Simply Clever

Integrirani lijak

Tudi pod pokrovom motorja lahko najdete rešitve Simply Clever. Octavia Combi Sportline ima pametno oblikovan gumijast pokrov rezervoarja za tekočino za pranje vetrobranskega stekla. Odpre se v praktičen lijak, tako da lahko tekočino preprosto dolijete, ne da bi jo polili.

Simply Clever

Žepi za mobilni telefon

Žepi na zadnji strani naslonjal sprednjih sedežev so odlični za shranjevanje. Vendar so nekoliko preveliki za majhen pametni telefon. Octavia Combi Sportline to rešuje z dodatnim majhnim žepom, ki je kot nalašč za telefone potnikov na zadnjih sedežih.

Simply Clever

Predal za shranjevanje dežnikov v sprednjih vratih

Škoda Octavia ima predal v obeh sprednjih vratih, vključno z dežnikom v voznikovih vratih, če vas ujame dež. Dežnik je na voljo tudi kot dodatna oprema za drugi predal.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran