Modeli
Meni

Dizajn

Samozavesten videz

Izrazit sprednji del odlikuje široka navpična mreža hladilnika, ki prehaja v ozke matrične žaromete LED druge generacije s svetlobno funkcijo za vse vremenske razmere in oblikovalskim elementom Crystallinium. Elegantno zasnovo sprednjega dela vozila dopolnjuje pokrov motorja z izrazitimi linijami in novim 2D logotipom, ki se ujema z novo identiteto znamke Škoda. Celoten avtomobil izžareva samozavest, brezčasnost in kakovost ter bo vaš odličen sopotnik ne glede na to, kam ste namenjeni.

Dizajn

Popolnoma uravnotežena silhueta

Octavia je s svojimi popolnimi razmerji in čistimi površinami videti elegantna in športna. Silhueta ima kupejevske obrise, čustven dizajn pa poudarjajo platišča z velikostjo do 19 palcev. Izrazita linija tornado vizualno podaljša karoserijo in daje avtomobilu dinamičen videz. Izrazita, prefinjena oblika, ki vključuje aerodinamično oblikovana stranska ogledala, prav tako zagotavlja izjemno racionalno vožnjo.

Dizajn

Brezčasna eleganca

Dvodelne zadnje luči LED so ob straneh okrašene s kristalastimi segmenti. Opremljeni so z animiranimi smerniki, ki niso le videti odlično, temveč tudi drugim voznikom signalizirajo, da nameravate zaviti. Zadnji odbijač z vgrajenimi odsevniki in napis Škoda na prtljažnih vratih sta še ena nepogrešljiva oblikovna poteza.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran