Modeli
Meni

Tehnologija

Hibridna tehnologija za manjšo porabo

Octavia Combi je opremljena z blago hibridno tehnologijo, ki izboljšuje učinkovitost porabe goriva in zmanjšuje emisije CO2. Omogoča, da avtomobil popolnoma izklopi motor z notranjim izgorevanjem, na primer pri vožnji z nizko hitrostjo.

Tehnologija

Bogata izbira motorjev

Škoda Octavia Combi je na voljo z učinkovitimi dizelskimi in bencinskimi štirivaljnimi motorji različnih moči, ki so združeni s samodejnim DSG menjalnikom ali ročnim menjalnikom ter s pogonom na sprednji dve ali na vsa štiri kolesa in izpolnjujejo najnovejše emisijske standarde. Na izbiro so trije bencinski motorji, dve blago hibridni različici in dva dizelska motorja.

Tehnologija

Samodejni menjalnik DSG

Nekateri bencinski in dizelski motorji so na voljo le s 7-stopenjskim samodejnim menjalnikom DSG z dvojno sklopko. Ključna prednost je možnost gladkega prestavljanja pri bliskoviti hitrosti, pri tem pa je treba upoštevati tudi nižjo porabo goriva. Kot dodaten bonus lahko prestavljate s pomočjo prestavnih lopatic.

Tehnologija

Pogon na vsa kolesa

Če ste pustolovski tip in radi odkrivate neznano, je bencinski motor 2.0 TSI 150 kW - vedno v kombinaciji s štirikolesnim pogonom - kot nalašč za vas. Sistem štirikolesnega pogona z elektronsko krmiljeno večlamelno sklopko se v milisekundah spopade tudi z vsako, tudi najmanjšo spremembo pod kolesi Octavie Combi. To izboljša vodljivost in poveča varnost.

Tehnologija

Dinamično uravnavanje podvozja (DCC)

Octavia ima možnost dinamičnega uravnavanja podvozja (DCC) z izbiro načina vožnje. DCC vozniku omogoča, da prilagodi vožnjo vozila svojim osebnim željam na lestvici možnosti od Sport do Comfort - nastavitev podvozja po izbiri.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran