Modeli
Meni

Povezljivost

Najsodobnejši infozabavni sistemi

Octavia ponuja dve vrsti infozabavnih sistemov, in sicer standardni Škoda Infotainment z 10-palčnim zaslonom in opcijski Škoda Navigation s 13-palčnim zaslonom. Slednji ponuja tudi asistentko Lauro za glasovno upravljanje ali spletni radio. Dodatne funkcije, kot je zvočni sistem CANTON, je mogoče dodati v okviru opcijskih paketov.

Povezljivost

Škoda Connect

Škoda Connect združuje niz spletnih storitev, razdeljenih v logične tematske pakete, pa naj si želite razširiti zmogljivosti sistema infozabavnih vsebin, olajšati skrb za tehnično stanje vozila ali pridobiti dostop do svojega vozila Škoda na daljavo.

Več o storitvah

Povezljivost

SmartLink

SmartLink omogoča povezavo med pametnim telefonom in vgrajenim infozabavnim sistemom prek Apple CarPlay ali Android Auto. Predvajajte glasbo, prebirajte besedilna sporočila in sprejemajte klice ali poslušajte najljubši podcast.

Povezljivost

5 USB-C priključkov in Phone Box

Octavia Combi je opremljena s štirimi priključki za hitro polnjenje USB-C (45 W) - dvema spredaj in dvema zadaj. Peti priključek USB-C (15 W) je ob vzvratnem ogledalu za polnjenje avtomobilske kamere. Phone Box je prostor za shranjevanje, ki se uporablja za brezžično polnjenje mobilnega telefona. Octavia omogoča brezžično polnjenje pametnih telefonov z močjo do 15 W in aktivnim hlajenjem.

Povezljivost

Naravno glasovno upravljanje

Z glasovno asistentko Lauro bo vaš avtomobil čakal na vsako vašo besedo in izpolnjeval vaše ukaze. Laura razume običajen govor in vam bo pomagala upravljati navigacijo, medije, infozabavni sistem, klimatsko napravo in besedilna sporočila, vi pa se boste lahko bolje osredotočili na vožnjo.Z glasovnim upravljanjem lahko s pomočjo Laure tudi brskate po spletu in iščete rezultate nogometnih tekem, najnovejšo vremensko napoved, cene delnic ali kar koli drugega, kar vas zanima.

Povezljivost

Vroči gumbi

Rdeči gumb SOS takoj pokliče na pomoč, če ste udeleženi v prometni nesreči ali pa ste ji priča. Z gumbom Info lahko poiščete dodatne informacije, gumb na desni strani pa pokliče servisni center, če pride do okvare vozila.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran