Modeli
Meni

Pametna tehnologija

KESSY

Za odpiranje in zaklepanje avtomobila vam ni več treba držati ključa v roki. Sistem KESSY Advanced samodejno odklene Octavio Combi, ko se ji približate s ključem, in jo samodejno zaklene, ko se oddaljite od vozila. Tako preprosto je to.

Pametna tehnologija

Digitalna instrumentna plošča

Odličen pregled vam zagotavlja digitalna instrumentna plošča, ki omogoča izbiro med več postavitvami. Podatki o vozilu so skupaj z drugimi informacijami, kot so navigacija, predvajanje medijev in telefon, prikazani na čudovitem 10-palčnem zaslonu.

Pametna tehnologija

Električno krmiljen pokrov prtljažnika z virtualnim pedalom

Prtljažna vrata vozila Škoda Octavia Combi lahko po želji upravljate s pritiskom na gumb z voznikovega sedeža, s ključem z daljinskim upravljalnikom ali s pritiskom na gumb na zadnjih vratih. Električno krmiljen pokrov prtljažnika pa je opremljen z virtualnim pedalom, dodatno funkcijo za brezstično odpiranje/zapiranje prtljažnih vrat.

Pametna tehnologija

USB-C ob vzvratnem ogledalu

Če uporabljate kamero na vozilu za snemanje prometa pred seboj, boste znali ceniti dodatni priključek USB-C ob vzvratnem ogledalu. To pomeni, da boste imeli vir napajanja tik ob kameri in se boste tako lahko izognili dolgim kablom po avtomobilu.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran