Modeli
Meni

Notranjost

Sodobna in prijetna notranjost

Dobrodošli v kokpitu nove generacije, ki postavlja mejnike v svojem razredu. Elegantna, zračna notranjost z gladkimi poudarki je izdelana iz visokokakovostnih materialov. Minimalistične linije in ambientalna osvetlitev, ki jo je mogoče nastaviti tako, da sveti v različnih barvnih kombinacijah, poskrbijo za piko na i elegantnega vzdušja v avtomobilu.

Notranjost

Vse ključne informacije vedno na dosegu roke

Ena od izjemnih uporabnih funkcij vozila Škoda Octavia je projicirni zaslon, ki na vetrobranskem steklu prikazuje trenutno hitrost, navigacijska navodila in druge informacije. 10-palčna digitalna instrumentna plošča z več različnimi postavitvami ponuja podrobnejše informacije in jo je mogoče konfigurirati tako, da prikazuje podatke po vaši izbiri. Do 13-palčni zaslon infozabavnega sistema, ki je udobno umeščen v voznikovem vidnem polju, je opremljen s sistemoma Apple CarPlay in Android Auto ter ponuja najnovejše informacije iz spletnih storitev Škoda Connect.

Notranjost

Dovolj prostora za družino in posel

Izjemno prostorna Octavia bo med tednom popolnoma zadovoljila vaše poslovne potrebe, ob vikendih pa bo kos celotni družini. Udobno sedite za volan in uživajte v še več prostora za glavo, ramena in komolce. Na zadnjih sedežih je toliko prostora, da bo narisal nasmeh na obraz vsakega potnika.

Notranjost

Bo šlo vse noter?

Bo! Prtljažnik ima velikanskih 600 litrov prostora, kar je veliko več kot pri tekmecih. Če zložite naslonjala zadnjih sedežev, dobite kar 1.555 litrov. Pri natovarjanju prtljažnika boste cenili njegovo pravilno obliko, daljšo talno površino in številne Simply Clever rešitve za varno namestitev tovora: štiri kljuke, tri mreže in praktične pritrdilne elemente.

Notranjost

Praktični predali na dosegu roke

Notranjost Octavie je polna praktičnih odlagalnih površin, vključno z držali za 1,5-litrske steklenice v vratih, velikim predalom Jumbo Box pod naslonom za roke in žepi na naslonjalih sprednjih sedežev. Tako bodo vse drobne potrebščine, ki jih vaša družina nosi s seboj, elegantno pospravljene, a vedno pri roki.

Notranjost

Kakovost in ekologija z roko v roki

Vsak del notranjosti Octavie je bil izdelan izjemno kakovostno in z uporabo vrhunskih materialov, pri čemer smo upoštevali trajnostni razvoj in ohranjanje narave. Zato je v nivojih opreme Suite Design Selections uporabljeno usnje, organsko strojeno z uporabo kavnih luščin. Na ta način tudi podpiramo pridelovalce kave. Poleg tega ima notranjost vozila številne elemente v temnem kromu, kar je okolju prijaznejše od postopka kromiranja.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran