Modeli
Meni

Udobje

Udobje kot v vaši dnevni sobi

Električno nastavljiva ergonomska voznikov in sovoznikov sedež s certifikatom AGR poskrbita za udobje, kjer koli ste. Na dolgih vožnjah vam bodo prišli prav električna ledvena opora, opora za stegna in masažna funkcija. Pozimi boste cenili ogrevane, poleti pa prezračevane sedeže.

Udobje

Nič več prepirov

Vam je vedno vroče, vaši ženi je vedno hladno, vaši otroci pa imajo povsem drugačno predstavo o tem, kaj je idealna temperatura. V Octavii to ni problem, saj lahko s tripodročno klimatsko napravo vsak preprosto nastavi temperaturo, ki mu ustreza.

Udobje

Ogrevanje s pritiskom na gumb

Ko je zunaj hladno, boste pogosto uporabljali funkcijo ogrevanja, ki omogoča hiter vklop ogrevanja sprednjih in zadnjih stekel, stranskih ogledal, volana in sedežev s pritiskom na gumb na vrhu menija klimatske naprave.

Udobje

Edinstvena glasbena izkušnja

Uživajte v najljubših skladbah v najvišji kakovosti. Zvočni sistem CANTON, ki je opremljen z dvanajstimi zvočniki, nizkotoncem, ki celotnemu sistemu doda dinamiko, zmogljivim ojačevalnikom in digitalnim izenačevalnikom, v notranjost prinaša več kot 600 W skupne moči.

Udobje

Domiselne rešitve za vsakdanje potrebe

Octavia je polna Simply Clever rešitev, ki vam vsak dan olajšajo življenje. Polne roke? Odprite prtljažnik z virtualnim pedalom, tako da pobrcate pod zadnjim odbijačem. Ključi na dnu torbe? Sistem KESSY Advanced samodejno odklene Octavio, ko se ji približate s ključem, in jo samodejno zaklene, ko se oddaljite od vozila. Tako preprosto je to.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran