Modeli
Meni

Simply Clever

Strgalo za led z merilnikom globine profila pnevmatik

Odlična Simply Clever rešitev, ki je še kako priročna, ko spustijo temperature. Zdaj vam ni treba brskati po avtomobilu in iskati strgala ali se zateči h kreditni kartici. Strgalo za led na pokrovu za gorivo, ki je zdaj izdelano iz reciklirane plastike, bo pripravljeno čakalo na trenutek, ko ga boste potrebovali. V obeh spodnjih vogalih strgala sta vgrajena merilnika globine profila pnevmatik s črtami, ki so med seboj oddaljene 2 mm. Tako lahko enostavno preverite stanje pnevmatike in pravočasno ugotovite, kdaj ne ustreza več zakonskim predpisom.

Simply Clever

Integrirani lijak

Tudi pod pokrovom motorja lahko najdete rešitve Simply Clever. Octavia ima pametno oblikovan gumijast pokrov rezervoarja za tekočino za pranje vetrobranskega stekla. Odpre se v praktičen lijak, tako da lahko tekočino preprosto dolijete, ne da bi jo polili.

Simply Clever

Električno zložljiva vlečna kljuka

Opcijska poklopna vlečna kljuka z električlnim upravljanjem je zelo praktična. Vlečno kljuko z vgrajeno vtičnico odklopite z gumbom ob strani prtljažnika.

Simply Clever

Naprava za preprečevanje točenja napačnega goriva

Znano je, da tudi izkušeni vozniki na črpalki kdaj natočijo napačno gorivo. Dovolj je, da se vam mudi ali da ste za trenutek raztreseni, in že imate težave. Ker pa Octavia vključuje to Simply Clever rešitev, vam ni treba več skrbeti, da bi natočili napačno gorivo.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran